Stef Wierink ontvangt de cheque
Stef Wierink ontvangt de cheque

Cheque voor het koor Zingen voor je Leven!

Algemeen

BEMMEL - Op zaterdag 3 februari organiseerde deBoL in Bemmel een sponsor-snerttocht voor het goede doel: het koor 'Zingen voor je Leven' uit Nijmegen!

Dit speciale koor heeft op 3 februari gezongen in De Kinkel in Bemmel en alle wandelaars die meededen aan de jaarlijkse snerttocht van stichting deBoL konden niet alleen genieten van de mooie liedjes maar ook van de kracht en de enorme wil die de leden van dit koor uitstralen. Alle koorleden hebben zelf of in familie- en /of kennissenkring te maken met de ziekte kanker en door samen te zingen krijgen zij nieuwe energie. Zielig doen is er niet bij! Zij willen hun passie, hun vrolijkheid en positiviteit over brengen op iedereen die hen horen wil!

De opbrengst van de sponsor-snerttochttocht was 450 euro voor dit goede doel en de speciale verkeersregelaarsgroep van deBoL doneerde nog eens extra 150 euro. Op 8 maart werd een cheque van 600 euro tijdens de repetitie van het koor, door de bestuursleden Bep Cornelissen en Trudy Francissen en de afgevaardigde van de verkeersregelaars Henny Ebben, overhandigd aan Stef Wierink uit Haalderen.

Het koor bedankte met een speciaal lied waarbij veel emoties tot uiting kwamen bij de uitreikers van de cheque en de koorleden. Het was een bijzondere ochtend! deBoL kijkt met (een beetje trots) terug op deze geslaagde 'goed-gevoel-activiteit' en is iedereen dankbaar die zijn of haar steentje hieraan heeft bijgedragen. Meer weten over dit koor? Kijk op: www.zingenvoorjeleven-nijmegen.nl.

Uitgelicht

Digitale krant