Afbeelding

GEBRUIKTEBUS.com; Specialist in bedrijfswagens en campers

Zakelijk Zaken Nieuws

HUISSEN – GEBRUIKTEBUS.com bestaat alweer bijna 5 jaar. Het is een uniek bedrijf in de regio, omdat GEBRUIKTEBUS.com zich alleen specialiseert in bedrijfswagens. Daarnaast zijn ze ook specialist bij uitstek op het gebied van het onderhoud aan campers.

Eigenaar Jan-Willem: 'Al na het eerste jaar groeide het bedrijf snel en kwam Rémon Verhoeven ondersteuning bieden'. Samen zijn zij nu het gezicht van GEBRUIKTEBUS.com. Om een totaalservice en kwaliteit te kunnen waarborgen hebben Jan-Willem en Rémon inmiddels een team van vijf vakmensen aan het werk. Mensen die hun werk met plezier doen omdat ze er passie voor hebben. Naast alle gespecialiseerde vakkennis hebben Jan-Willem en Rémon allebei nog een bijzondere eigenschap; hun oprechte interesse in mensen. Als een klant dik tevreden het pand verlaat, geeft dat de mannen duidelijk voldoening.

Voorraad

Zodra u het terrein van GEBRUIKTEBUS.com betreedt zult u verrast worden door de ruime keuze aan jong gebruikte maar ook geheel nieuwe busjes. Van het kleinste busje, grote bakwagen met laadklep en een enkele of dubbele cabine tot de grotere bestelwagens, u vind het op het grote terrein van GEBRUIKTEBUS.com. Alle soorten voertuigen met grijs kenteken zijn aanwezig, het loont dus zeker de moeite er eens een kijkje te gaan nemen. En wat direct opvalt, is dat de gebruikte bussen eruit zien alsof ze nieuw zijn! 'Iedere ingekochte bus ondergaat bij ons altijd een professionele carcleaning', aldus Jan-Willem. Meer hierover leest u onder de kop 'Werkplaats & Carcleaning'.

'Bij ons komt iedere klant altijd van rechts'

Campers

Goed onderhoud aan campers is een must om veilig en zorgeloos op weg te kunnen. Het team van GEBRUIKTEBUS.com staat garant voor perfect onderhoud aan uw camper. Vanzelfsprekend wordt de gasinstallatie altijd professioneel gekeurd zodat u met een gerust hart op reis kunt. Dit wordt aangetoond met de bijgeleverde  'Camperchecklist'. GEBRUIKTEBUS.com is bovendien NKC-lid.

Jan-Willem: 'Veel bedrijven willen wel graag het onderhoud aan campers uitvoeren, maar zijn geen echte specialist. Dat is bij ons met onze werkplaats en kennis een heel ander verhaal'. Wat

Jan-Willem, Rémon en hun team graag doen is iedere klant ontzorgen. 'Want,' zoals ze zelf zeggen: 'Bij ons komt iedere klant altijd van rechts'.

Financial & Operational Lease

Op het gebied van 'de klant ontzorgen' heeft GEBRUIKTEBUS.com nog meer te bieden. Het is er mogelijk om een gebruikte of nieuwe bedrijfsbus aan te schaffen middels financial of operational  lease. Dat biedt veel voordelen. Zo kunt u direct een bedrijfswagen naar wens rijden terwijl uw bedrijfskapitaal behouden blijft voor andere belangrijke zaken. Bovendien profiteert u van fiscale voordelen. GEBRUIKTEBUS.com biedt opties zoals full- als netto-operational lease en ook een onderhoudscontract bij de levering van nieuwe bussen behoort ook tot de mogelijkheden. Benieuwd hoe het werkt? Kom eens langs bij GEBRUIKTEBUS.com. De mannen van GEBRUIKTEBUS.com informeren u er graag over. Ook voor de startende ondernemer!

Werkplaats & Carcleaning

De zeer moderne werkplaats van maar liefst 400 m2 is optimaal ingericht om naast de zwaarste bedrijfswagens zelfs de breedste typen campers van compleet onderhoud te kunnen voorzien. Er zijn zeer lage bruggen om ook campers er probleemloos op te kunnen rijden. Voor zowel bedrijfswagens als campers bouwt GEBRUIKTEBUS.com ook allerlei vormen van accessoires op. Dit aanbod is zeer omvangrijk; van achteruitrijdcamera tot betimmering en verlichting voor uw laadruimte of camper. Tevens is GEBRUIKTEBUS.com in het bezit van een nieuw en geheel ingericht eigen service voertuig. Hiermee kan ter plaatse pechservice worden verleend of uw voertuig kan op de plaats van het pechgeval worden opgehaald. Ook ideaal is de goede samenwerking die GEBRUIKTEBUS.com heeft met Caravanstalling Lingewaard. Zo kunt u uw camper door GEBRUIKTEBUS.com daar laten ophalen voor onderhoud en deze vervolgens gewassen (of naar wens gepoetst) weer door hen laten terug brengen naar de stalling! GEBRUIKTEBUS.com heeft namelijk ook een zeer professionele carcleaning afdeling in eigen huis. Bedrijfsbussen, campers, vrachtwagens en ook personenwagens worden er tot in het kleinste detail weer in showroomstaat gebracht. Van dieptereiniging van zowel stoffen- als lederen bekleding tot polijsten en duurzame glans- en lakbescherming/verzegeling, GEBRUIKTEBUS.com levert op dit gebied absoluut kwaliteit! Kijk op www.gebruiktebus.com voor de verschillende mogelijkheden.

Waarom GEBRUIKTEBUS.com?

Na een eerste kennismaking met Jan-Willem, Rémon en het voltallige GEBRUIKTEBUS.com team, wordt direct duidelijk dat service door hen met hoofdletters wordt geschreven. Klanten vriendelijk te woord staan en vakkundig adviseren is hun tweede natuur. Bij GEBRUIKTEBUS.com kunt u rekenen op de kennis van vakbekwaam personeel. Iedere klant een zo optimaal mogelijke service bieden en ontzorgen, dat is de kracht van het team van GEBRUIKTEBUS.com. Dat ze daarin telkens weer slagen wordt duidelijk in de reacties die klanten op hun website hebben geplaatst. Voor het camperonderhoud, de aanschaf van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)bus, het onderhoud en de inrichting ervan of het professioneel reinigen van uw voertuig is het team van GEBRUIKTEBUS.com u graag van dienst. Kom langs aan de Gochsestraat 30 (achter zalencentrum de Valom) in Huissen en ervaar persoonlijk waarom: GEBRUIKTEBUS.com!

Afbeelding
Afbeelding

Uitgelicht

Digitale krant