Jong Sint-Sebastianus (foto: Corrienne Huisman/PR Sint Sebastianus)
Jong Sint-Sebastianus (foto: Corrienne Huisman/PR Sint Sebastianus) Foto: Corrienne Huisman (PR Sint Sebastianus)

Jong Sint-Sebastianus is trotse tiener geworden

Algemeen

GENDT - Zondag 29 april vierde Jong Sint-Sebastianus haar verjaardagsfeest! "Alle vrijwilligers, ouders en sponsoren zijn we dankbaar voor hun bijdrage. Door hen is deze dag een groot succes geworden."

Op het Julianaplein waren er vendel- en showpresentaties. Bij Providentia waren er allerlei leuke activiteiten te doen voor kinderen van alle leeftijden. Tijdens het opbouwen in de ochtend kwam er een regenbui uit de lucht, maar op het moment van de rondgang klaarde het op. Later op de dag werd het zelfs nog aangenaam met een zonnetje erbij. Het 10-jarig feest was Jong Sint-Sebastianus dus gegund.

Rond de klok van 12.30 uur waren Jong Sint-Sebastianus en de Show- en Marchingband aangekomen op het Julianaplein. De eerste bezoekers stonden al bij de dranghekken. Ook het publiek was klaar voor de vendel- en show presentaties. Als nieuwkomer waren de hele jonge kinderen in de leeftijd vanaf 5 jaar, van de Academykids ook nog aan zet. Dit nieuwe onderdeel is geboren in februari 2018. Met prachtige hoeden en vrolijke muziek kwamen zij het plein op onder luid applaus van het publiek. Met het bekende nummer 'Hallo Allemaal' van de populaire tv-serie De Luizenmoeder, wisten deze enthousiaste kinderen het publiek te vermaken. Zelfs de speakers Harrald Kemperman en Alwin van de Laak zongen het wijsje lekker mee.

Het feest ging na de presentaties door bij Providentia. Kinderen konden daar op een luchtkussen springen, schminken, leren show lopen, marcheren in een groep of muziek maken op allerlei instrumenten. Een feest van kinderen voor kinderen.

Uitgelicht

Digitale krant