Het drukbezochte netwerkcafé 2017 (foto: Benno Arends)
Het drukbezochte netwerkcafé 2017 (foto: Benno Arends) Foto: Benno Arends

Netwerkcafé zorg & welzijn

Algemeen

LINGEWAARD - Op dinsdag 5 juni is het weer tijd voor het jaarlijkse Netwerkcafé zorg & welzijn. Het Netwerkcafé is bedoeld om de samenwerking tussen professionals uit de zorg & welzijnssector in Lingewaard te bevorderen. In deze veranderende tijd is het zeer van belang dat de zorg goed op elkaar is afgestemd.

Na een openingswoord van de nieuwe wethouder is er de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse workshops. De workshops die je kunt volgen zijn: Samenwerking in het Sociaal Domein (Gemeente Lingewaard), Samenwerking rondom dementie (Dementienetwerk Lingewaard), Forensisch psychiatrische zorg voor jongeren (Stichting Kairos) en Mijn Positieve Gezondheid. Daarnaast is er ook een informatiemarkt en uiteraard voldoende tijd om te netwerken!

Ben je werkzaam in deze sector en heb je interesse om het netwerkcafé bij te wonen? Meld je aan bij het meldpunt van Stichting Welzijn Lingewaard via meldpunt@swlingewaard.nl of 088 2552555. Het vindt plaats op 5 juni vanaf 15.30 uur in kasteel Doornenburg. De kosten bedragen tien euro per persoon.

Wil je graag jezelf presenteren op de informatiemarkt? Reserveer dan een kraam via n.vanderham@swlingewaard.nl. Het Netwerkcafé is een initiatief van Stichting Welzijn Lingewaard, Proscoop en Fysiotherapie M. van der Ploeg.

Uitgelicht

Digitale krant