Einde seizoen TTV Essentia

Algemeen

BEMMEL - Het seizoen van tafeltennisvereniging Essentia is afgelopen.

Team 1 is dit jaar als vierde geƫindigd in de derde klasse. Dat is een prestatie van formaat. Het feit dat ze een hogere plek op de ranglijst hebben behaald dan Westa is heel knap te noemen. Ton Wannet presteerde dit seizoen als een waardig aanvoerder. Hij won liefst 63% van zijn wedstrijden. Jorn Sanders (46%) en Marjo Claessens (37%) deden ook een aardige duit in het zakje.

Het tweede team van Essentia is vijfde geworden in de vierde klasse. Het team wist helaas maar 1 wedstrijd te winnen, maar wist de schade tegen de sterkere teams beperkt te houden. Soms werd het 5-5, soms bleef de nederlaag beperkt tot 4-6. Het team heeft gemerkt dat de blessure van Rene Frentz op een ongunstig moment kwam. Pascal Schipperheyn werd daardoor de kartrekker. Hij won liefst 50% van zijn partijen.

Er gaan geruchten over een mogelijke overstap van spelers van team 2 naar team 1. Er schijnen al contractonderhandelingen te zijn gevoerd. Navraag levert alleen op dat alle betrokkenen geen uitspraken willen doen en verwijzen de interviewers door naar hun zaakwaarnemers. Het zal waarschijnlijk een onrustige transferzomer worden. Houd de Facebookpagina en de website in de gaten!

Het nieuwe seizoen begint weer op vrijdag 24 september. Wie op vakantie veel plezier gaat beleven aan tafeltennis op de camping, kan daarna moeiteloos aansluiten bij een van de trainingen. De junioren en senioren trainen op de vrijdagavond. De groep 55+ers trainen op dinsdagmiddag. Meer informatie staat op www.essentiabemmel.nl of te verkrijgen via info@essentiabemmel.nl.

Uitgelicht

Digitale krant