Op schoot bij 'De dijk van een wijf' (foto: Marianne van Eechoud)
Op schoot bij 'De dijk van een wijf' (foto: Marianne van Eechoud) Foto: marianne v.eechoud

deBol sluit het wandelseizoen af

Algemeen

BEMMEL - deBol sluit weer een mooi wandelseizoen af met een dagje 'uit'wandelen

"Nadat wij op 28 juni het schitterende bedrag van 809,30 euro mochten ontvangen van de Rabo Clubkas Campagne hebben wij op zaterdag 7 juli het wandelseizoen van deBol afgesloten met een dagje 'uit'wandelen, dit keer met uit tussen aanhalingstekens.

Er waren helaas te weinig inschrijvingen om met een bus richting Hattem te gaan, dus werd er een alternatief bedacht en gingen we op pad in onze eigen mooie omgeving. De start was bij De Kolk in Haalderen waar begonnen werd met een kopje koffie met iets lekkers erbij. Na tien kilometer was er een lunchpauze bij de NH Kerk aan de dijk in Gendt en toen we bijna bij de finish waren was er, zoals inmiddels vaste prik is bij deze extra wandeltochten van deBol voor iedereen een drankje bij Het Broek.

Na twintig kilometer lopen was iedereen blij met de vele kannen water die klaar stonden bij De Kolk en daarna volgde nog een heerlijk koud/warm buffet. Het bestuur verzorgde, inmiddels ook een traditie, nog voor twee acts en daarna ging iedereen moe, voldaan, maar heel tevreden naar huis! In de Gendtse polder werd natuurlijk een mooie groepsfoto gemaakt, allemaal op de schoot bij 'een dijk van een wijf'. Het nieuwe seizoen start op woensdag 5 september. Meer informatie staat op www.debolbemmel.nl.

Uitgelicht

Digitale krant