Afbeelding

Mooie studie resultaten bij Talento Metissimo

Algemeen

LINGEWAARD - Een dikke proficiat! Voor de jeugdigen die in schooljaar 2017-18 hun diploma en/of certificaat behaalden voor het nieuwe vak Science & Cultuur volgens het nieuwe systeem van Conso & Disso bij T. Metissimo uit Lingewaard

Het diploma Basiswijs Science & Muziek werd behaald door Elmar de Groot uit Huissen en Joost Wilkens uit Bemmel. Toine Langerwerf uit Zeist behaalde na korte maar intensieve bestudering het A diploma level A3 voor Science en Cultuur met onder andere drie tienen. Eerder dit schooljaar behaalden zeven leerlingen uit Winssen en een leerling uit Bemmel het A diploma Science & Muziek.

Joost en Elmar behaalden ook het 4-iconen jaarcertificaat Science & Cultuur. Ze volgden een jaar lang pittige pre-wetenschappelijke educatie (VWO/Gymnasium). Het research certificaat (blauw en wit icoon) binnen Science en Cultuur werd behaald door Lenore van Vliet en Ikira Wortel met hun Engelse profielwerkstuk 'a Solar Charging Gadget' (9: Gymnasium). Het rode iconencertificaat werd behaald door twaalf talenten van T. Metissimo die workshops gaven op het allereerste Science & Cultuurplein te Bemmel onder de vlag van T. Metissimo: Coen, Elisa, Ella, Elmar, Joost, Mees, Toine, Rens, Marlon, Valentin, Ikira en Kaj.

Dank was er aan drukkerij Accuraat voor de prachtige diploma's en certificaten. Evenals aan de Gemeente Lingewaard voor de volledige erkenning van en bijdrage aan het unieke Science & Cultuurprogramma van T. Metissimo. Dit nieuwe systeem is een eye-opener in Alfa & Beta voor iedereen die graag iets wil leren. Info: www.TalentoMetissimo.nl.

Uitgelicht

Digitale krant