Logo gemeentenieuwsonline.nl

Start Dames 35+ voetbal bij SC Bemmel

BEMMEL - Sta jij als moeder, oma, buurvrouw, tante, oppas of in welke hoedanigheid dan ook vaak langs de zijlijn en denk je 'eigenlijk zou ik ook wel willen gaan voetballen'? Dit is je kans!

"Vrijdag 31 augustus gaan we van start. Om 20.00 uur verzamelen we in de kantine van SC Bemmel om onder het genot van een kop koffie of thee kennis met elkaar te maken, waarna we om 20.30 uur onze eerste stappen op het voetbalveld gaan zetten. Iedereen (mits vrouw en 35+…) is welkom! Voetbalervaring- en/of kennis is niet nodig, enthousiasme is voldoende! De bedoeling is om iedere vrijdagavond van 20.30 tot 21.30 uur te gaan trainen, in eerste instantie puur recreatief De eerste trainingen zijn geheel vrijblijvend en kosteloos. Voetbalschoenen zijn niet verplicht, scheenbeschermers wel.

We hopen zoveel mogelijk dames te kunnen begroeten op 31 augustus, wij hebben er in ieder geval heel veel zin in! Like ook onze Facebookpagina (SC Bemmel dames 35+) en deel 'm, zodat we zoveel mogelijk dames kunnen bereiken! Voor meer informatie mag je ons altijd bellen of mailen!

Ursula Spanbroek (0630562410, ursulaspanbroek@kpnmail.nl) en Mirjam Keijser (06 54235858, mirjamkeijser@gmail.com).

Meer berichten