Speler van tennisvereniging Huissen (foto: Tessa de Vor)
Speler van tennisvereniging Huissen (foto: Tessa de Vor) Foto: Tessa de Vor

Strijd om clubkampioenschap van tennisvereniging Huissen barst weer los

Algemeen

HUISSEN - Het duurt niet lang meer tot de leden van tennisvereniging Huissen weer gaan strijden om het clubkampioenschap. Van 9 - 15 september staat het tennispark geheel in het teken van dit jaarlijks terugkerende toernooi. Want wie wil er nou niet met de eerste prijs naar huis?

Het thema van dit jaar is Las Vegas. Dat betekent gewaagde wedstrijden, hoge inzetten en een gezonde dosis bluf op de baan. Maar ook Amerikaanse hapjes en drankjes, een Amerikaans diner op de finaledag met daaropvolgend een feest waarbij de kantine wordt omgetoverd tot een heus casino.

Nieuw dit jaar is de categorie Gemend Dubbel 50+. Deze categorie is toegevoegd om nog meer leden te betrekken bij het clubkampioenschap. Verder staat de week, zoals gewoonlijk, bol van de spannende partijen. Omdat zo veel mogelijk in poules wordt gespeeld, komt iedereen voldoende aan spelen toe. Het zal een drukke boel zijn op het tennispark. Kom dus vooral een kijkje nemen en sfeer proeven en tevens de vijf nieuwe Smashcourt tennisbanen bewonderen.

Leden van TV Huissen kunnen zich nog tot 1 september inschrijven voor het toernooi. Ook nieuwe leden of mensen die nog niet eerder een toernooi hebben gespeeld, zijn welkom om tijdens de clubkampioenschappen hun eerste wedstrijdervaring op te doen.

Uitgelicht

Digitale krant