UTMW 1 september (foto: utmw)
UTMW 1 september (foto: utmw) Foto: utmw

Kinderprogramma festival Under the Milky Way

Algemeen

HUISSEN - Dit jaar, op zaterdag 1 september, is er weer een mooi kinderprogramma op festival Under the Milky Way. Natuurlijk op hun eigen kinderweide! Diverse vrijwilligers zijn al maanden in de weer om er iets moois van te maken.

Niet alleen voor de aankleding van het terrein maar ook specifiek voor het maken van een aantrekkelijk kinderprogramma. Het thema is dit jaar 'Flower Power'! En om maar gelijk met de Power te beginnen. Op het strandje op het terrein verzorgt The Gym uit Huissen een echte bootcamp. Het belooft een zware maar ook leuke uitdaging te worden. Misschien wel spierballen kweken. Laat je niet kennen en doe mee. De Flower staat voor activiteiten waarbij jullie creatieve brein wordt aangesproken.

Kom naar het festivalterrein en laat je maar verrassen. Oké, één dingetje verklappen we. Je kunt jezelf weer in de kleurrijke schmink laten zetten. Mooi toch? Loop je kleurrijk rond op ons kleurrijk festival. En niet vergeten je ouders mee te nemen. Die kunnen zich ook goed vermaken op het terrein. DJ Guus zorgt voor de aller-leukste deuntjes op de kinderweide die vanaf 13.00 uur geopend is. Voor meer info over het festival ga naar www.underthemilkyway.nl of naar de facebook pagina. Entree in de voorverkoop 10 euro en kinderen tot 18 jaar hebben gratis toegang.

Uitgelicht

Digitale krant