Benefietbuffet voor stichting Pani

Algemeen

HUISSEN - Laat je op zondag 7 oktober verwennen en kom naar het Pani Buffet in de evenementenkamer van Jansen Totaal Wonen. Ria Dries en haar team maken een heerlijk buffet klaar: voor-, hoofd-, en nagerecht.

Kosten voor deelname zijn per persoon 25 euro, dit is inclusief drankjes. Dit bedrag komt volledig ten goede aan de stichting Pani. Aanmelden gaat per e-mail van Ria Dries: b.dries8@kpnmail.nl onder vermelding van Pani buffet en tegelijkertijd geld overmaken op rekeningnummer: IBAN: NL 08 INGB 0006048505 van stichting Pani.

Programma
Je bent vanaf 16:00 uur welkom in de evenementenkamer van Jansen Totaal Wonen, Karstraat 95 in Huissen. Jansen Totaal Wonen is ook open, er is alle gelegenheid om in de winkel rond te kijken.
Het programma ziet er als volgt uit:
16:00 uur inloop met koffie en thee
17:00 uur borrel en presentatie over Pani
18:00 uur opening buffet

Stichting Pani zet zich in voor Bangladesh. Pani is het Bengaalse woord voor water: het fundament van leven. Pani is ervan overtuigd dat hulp begint met de basis: water, hygiƫne, school, maar pas echt zin heeft als dit leidt tot zelfstandigheid. Meer info staat op www.stichtingpani.nl.

Uitgelicht

Digitale krant