(Foto: Fons Sluiter Huissen)
(Foto: Fons Sluiter Huissen) Foto: Fons SluiterHuissen

SV Angeren 1 treft GVA 1 tijdens sponsormiddag op sportpark De Poel

Algemeen

 

Derby der derby's

ANGEREN – Zondag 7 oktober staat de clash tussen Angeren 1 en GVA 1 op de competitieagenda van dit seizoen. De confrontatie begint om 14.00 uur en zal omringd worden door diverse feestelijke activiteiten.


De wedstrijden tussen deze kerkdorpen staan altijd bol van strijd, vechtlust maar ook gezonde rivaliteit. Zeker na de door GVA van SV Angeren gewonnen finale van het Job Brandts toernooi onlangs. GVA verkeerdt al jaren in de bovenste regionen van de vierde klasse waar Angeren zich daar een niveautje onder heeft moeten dulden.

SV Angeren is, zeker in de breedte, sterker geworden door de vorig jaar doorgestoten jeugdspelers. Hierdoor wordt er een boeiende pot voetbal verwacht met voor, tijdens en na de wedstrijd ook veel gezelligheid; die middag zal vanaf 12.00 uur de jaarlijkse sponsorbijeenkomst worden gehouden. Als blijk van dank zijn alle sponsoren van SV Angeren deze middag van harte uitgenodigd in de speciaal voor hen ingerichte VIP-tent, waar men onder het genot van een (of een paar) drankje(s) mag gaan genieten van een heerlijk warm en koud buffet. Een bijzonder geschikt moment om diverse ondernemers uit de regio te ontmoeten.

Als het laatste fluitsignaal van de wedstrijd heeft geklonken, zal de muziek -verzorgd door dj Glenn van Dijk- uit de boxen knallen om met z'n allen nog een gezellig feestje te bouwen. "Mis het dus niet! Sportpark De Poel, Poelsestraat 52, Angeren. Mocht het zo zijn dat u, als sponsor van SV Angeren, uw persoonlijke uitnodiging is ontgaan; de sponsorcommissie van SV Angeren nodigt u bij deze nogmaals van harte uit. Aanmelden kan nog tot 2 oktober via sponsoringsvangeren@gmail.com."

Uitgelicht

Digitale krant