Bernhard en zijn vriend Robert werken zich in de nesten in Boeing Boeing... (foto: Jurre Nieuwenhuis)
Bernhard en zijn vriend Robert werken zich in de nesten in Boeing Boeing... (foto: Jurre Nieuwenhuis) Foto: Jurre Nieuwenhuis

Boeing Boeing: Hilarische voorstelling van topniveau

Algemeen

HUISSEN - Met de voorstelling Boeing Boeing trakteert Theatergroep Koperen Kees uit Huissen bezoekers op een hilarische voorstelling, die dankzij het energieke spel en de perfecte timing van de spelers van begin tot eind vermaakt.

Vanwege de grote belangstelling vindt donderdag 25 oktober om 20.00 uur een extra voorstelling plaats. Kaartjes kunnen worden gereserveerd via www.koperen-kees.nl. Boeing Boeing wordt nog gespeeld op 13, 18, 19, 25, 26 en 27 oktober.

Centraal in deze voorstelling staat Bernard, die er in slaagt een relatie te onderhouden met drie verschillende stewardessen van drie verschillende vliegtuigmaatschappijen. Door een strak geplande agenda zorgt hij ervoor dat zijn verloofdes geloven in zijn onvoorwaardelijke liefde en niets weten van elkaars bestaan. Onvoorziene omstandigheden sturen zijn agenda echter danig in de war. En dan krijgt hij ook nog eens onverwachts bezoek van zijn oude vriend Robert uit Oss.

De spelers van Koperen Kees etaleren in Boeing Boeing hun grote komische talent en perfecte timing in een wirwar van razendsnelle vrolijke verwikkelingen en open- en dichtgaande deuren. Hierdoor leven de bezoekers vol plezier mee met de steeds nerveuzer wordende Bernard, de schijnbaar houterige Robert die voor zijn vriend in de bres probeert te springen, de positief ingestelde huishoudster die niet meer weet waar ze het halen moet en de drie temperamentvolle stewardessen uit Amerika, Duitsland en Italiƫ die voor hun liefde vechten. Bezoekers van Theater Kees krijgen met Boeing Boeing een avond topvermaak voorgeschoteld, waarbij hun lachspieren flink worden getraind.

Uitgelicht

Digitale krant