Netwerkavond Cultuur Lingewaard

Algemeen

HUISSEN - Op 29 november presenteert het Cultureel Platform Lingewaard de tweede culturele netwerkavond. Vanaf 19.30 uur in Mea Vota in Huissen. Iedereen die cultuur een warm hart toedraagt is welkom om te luisteren, mee te denken, een eigen oproep te doen en om cultureel te netwerken.

Er is een divers programma. Lianne Derksen wil in 2019 het project Struinen in de Tuinen opzetten in Huissen en mogelijk haar project in de toekomst verbreden naar andere kernen in Lingewaard.

Een cultureel project beginnen met een sociaal doel? Namelijk statushouders en locals uit Lingewaard samenbrengen. Dat doet Ingeborg Kaandorp met haar bijzondere project Samen uit, samen thuis. Op 29 november vertelt ze over haar project en staat ze open voor vragen. Op de zeepkist kan men op de avond zelf uw eigen oproep doen. Uw ideeën verkondigen of uw visie op cultuur in Lingewaard uitdragen. Ook is het mogelijk om in de aanloop naar de avond een programmapunt aan te dragen. "Neem hiervoor contact op met rosanne@openacademie.nl." Op de avond zelf is er voldoende tijd om cultureel te netwerken onder het genot van een drankje. Voor aanmeldingen, vragen en opmerkingen kan men contact opnemen met rosanne@openacademie.nl.

Uitgelicht

Digitale krant