Training senioren. (foto: Maarten Nijenhuis)
Training senioren. (foto: Maarten Nijenhuis) Foto: Maarten Nijenhuis

Essentia 1 wint derby-topper tegen Hutaf

Algemeen

BEMMEL - Essentia 1 wint derby-topper tegen Hutaf Het eerste team van Essentia is op titelkoers. In de onderlinge confrontatie met de nummer 2 (Hutaf uit Huissen) werd met 7-3 gewonnen. Hiermee komt het kampioenschap voor Essentia heel dichtbij.

Als het team in de volgende wedstrijd tegen De Treffers minimaal vijf punten weet te behalen, kan de champagne al ontkurkt worden. Ze kunnen zich dan gaan opmaken voor promotie naar de derde klasse!

In de wedstrijd tegen Hutaf waren René Frentz en Ton Wannet ouderwets in vorm. Met oogstrelend spel wisten ze de tegenstanders tot wanhoop te drijven. Dick Wismans was iets minder in vorm vergeleken met de vorige maand. Mogelijk speelde de druk die hij voelde nadat hij ‘Speler van de maand’ geworden was hem parten. Voorlopig lijkt het er echter op dat hij, net als zijn teamgenoten, het seizoen met een winstpercentage van hoger dan vijftig procent gaat eindigen. Een prestatie van formaat!

"Wilt u ook eens een tafeltennisballetje komen slaan? U bent welkom in De Schaapskooi te Bemmel. De jongste jeugd traint op vrijdagavond om 18.15 uur, gevolgd door de gevorderde jeugd om 19.15 uur. De senioren krijgen hun training om 20.15 uur waarna er vrij gespeeld kan worden. De 55+ers zijn op dinsdagmiddag tussen 14.00 uur en 16.00 uur welkom. Meer informatie staat op Facebook en via info@essentiabemmel.nl."

Uitgelicht

Digitale krant