Logo gemeentenieuwsonline.nl

Thema-avond: krijg ik mij energierekening omlaag?

GENDT - Voor veel mensen is het onduidelijk hoe de energierekening in elkaar zit. Terwijl het een ‘vaste last’ is, een flinke uitgave elke maand weer. Lingewaard Energie denkt graag met u mee, om meer inzicht te krijgen in uw energiegebruik en de rekening omlaag te krijgen.

"We organiseren op 12 december een thema-avond over de energierekening. Dan leggen onze techneuten uit hoe de rekening is opgebouwd. En we bespreken hoe u daar invloed op krijgt. Om persoonlijk op uw eigen situatie in te kunnen gaan, vragen we u om uw eigen energierekening op te zoeken en mee te nemen. De avond is in De Klok in Gendt (Markt 1). De inloop is om half acht en om acht uur starten we, tot circa kwart voor tien.

We zijn een bewonersinitiatief dat onder andere het drijvend zonnepark heeft gemaakt en op scholen energieprogramma’s uitvoert (De knop om). Lingewaard Energie wil de aarde op een goede manier doorgeven aan onze (klein-) kinderen en ons steentje bijdragen aan de oplossing van de klimaatveranderingen. Ons uiteindelijke doel is dat Lingewaard in 2045 CO2-neutraal is. Meer informatie over Lingewaard Energie staat op de site; www.lingewaardenergie.nl."

Meer berichten