Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zevende Bakcentrum op volle toeren. (foto: Hans Rutgers)
Zevende Bakcentrum op volle toeren. (foto: Hans Rutgers) (Foto: Hans Rutgers)

7e Oliebollen & Appelflappen Opbrengst naar Buurtspeelplein en AED

BEMMEL – Zondag 30 en maandag 31 december verkoopt ‘t 7e haar versgebakken eindejaarslekkernij vanuit de kraam naast cafeteria ‘Moos’. Goede smaak, goede doelen, goede bakkers, sympathieke sponsors, ingrediënten die leiden tot een goed gemeenschapsgevoel; iedereen komt aan zijn trekken.

Zondag is de kraam open van 12.00 tot 17.00 uur en maandag vanaf 9.00 uur tot alles op is. 7 Appelflappen, of 9 oliebollen kosten 5,50 euro per zak. De opbrengst gaat zoals altijd naar goede doelen:

Het schoolplein van de Donatushof wordt omgetoverd tot een uitnodigend buurtspeelplein voor de kinderen op en rond de school. Daarvoor is veel geld nodig en iedereen is uitgenodigd daaraan bij te dragen. ‘t 7e gaat haar best doen om een mooi financieel aandeel te leveren. Voor meer info: www.buurtspeelpleindonatushof.nl.

De AED tegen de muur van bakkerij Van Engelen op de Plak is hard aan vervanging toe. Dat kost een flinke duit, maar de bollenbakkers van ‘t 7e zullen alle gist uit de kast trekken om een nieuwe AED uit de muur te laten rijzen.

Meer berichten