Wes Leurs als Toon Hermans. (foto: Teun Schoemaker)
Wes Leurs als Toon Hermans. (foto: Teun Schoemaker) Foto: Teun Schoemaker

Toon in Providentia

Algemeen

GENDT - Het Cultureel Podium Gendt presenteert op zaterdag 19 januari om 20.00 uur zijn eerste theateravond in de Providentia.


De Providentia, een bijzondere sfeervolle zaal, die in het verleden door veel generaties is bezocht en door verenigde krachten weer in originele staat is hersteld. Een uitdaging voor het CPG om de organisatie op zich te nemen van een mooie theater voorstelling. Deze eerste theateravond staat in het teken van Toon Hermans.
Er zijn veel mensen, die nog vaak terug denken aan de vele conferences en vooral de mooie liedjes van deze Limburgse entertainer. Via zalen en tv vermaakte Toon Hermans een groot deel van ons volk. Zelfs zijn gedichtenbundels werden stuk voor stuk bestsellers, waaruit tot op de dag van vandaag nog wordt geciteerd. Cabaretier Hermans overleed in april 2000.

In deze voorstelling staan de liedjes en de humor van Toon centraal onder begeleiding van een professionele band. Na afloop is er gelegenheid om in de sfeervolle en gezellige foyer samen na te borrelen. Er zijn nog kaarten beschikbaar en kosten (inclusief een kop koffie of thee) euro 15,00 per persoon. Ze zijn verkrijgbaar in Gendt bij de Providentia en de Read shop Viergever; in Doornenburg bij Spar Witjes en het Ontmoetingscentrum; in Bemmel bij boekhandel De Toren van Bemmel.

Uitgelicht

Digitale krant