Uitslagen Tweestroom

GENDT - De seniorenteams van Tweestroom beginnen het nieuwe jaar met het vervolg van de competitie 2018-2019. De aspiranten teams beginnen aan de tweede helft, met een nieuwe indeling en vermoedelijk ook nieuwe tegenstanders.

Tweestroom-HS1 speelde uit bij koploper Volamie-HS1 en wist alleen de tweede set te winnen. De eerste set was niet om aan te zien, zo snel men speelde, de derde en vierde set werd beter tegenstand geboden, maar niet genoeg om te winnen. De eerste wedstrijd in het nieuwe jaar werd derhalve een deceptie.(3-1)(25-06/19-25/25-15/25-15)

Diverse teams van Vocasa speelden thuis tegen de teams van Tweestroom;

Vocasa-DS7 - Tweestroom-DS1: onze dames waren duidelijk de betere team, wat in de setstanden tot te zien was. Hier een fraaie overwinning en 5 punten voor de ranglijst.(0-4)(18-25/19-25/16-25/19-25)

Vocasa-DS9 - Tweestroom-DS2: in de strijd waren onze dames ook de betere. Helaas werd de derde set nipt verloren(26-24). De andere drie sets was de uitslag i n het voordeel van onze dames.(1-3)(18-25/11-25/27-24/20-25)

Vocasa-DS10 - Tweestroomp-DS3: in deze strijd kan het alle kanten opgaan. De eerste en tweede set door de tegenstander gewonnen. De derde en vierde set werden door onze dames gewonnen. Dus de vijfde set moet de winnaar brengen; onze meiden wonnen die set. Dus een minimale overwinning met 3 punten voor de ranglijst.(2-3)(25-20/25-19/17-25/22-25/12-15)

Tweestroom-DS5 ging op bezoek bij Boem.Komeet-DS5 e verloor de alleen de tweede set. De ander sets werden wel gewonnen en kan men met 4 wedstrijdpunten terug naar huis.(1-3)16-25/25-21/18-25/16-25)

Tweestroom-MA1 speelde vrijdagavond thuis de bekerwedstrijd tegen Rabo-Orion-MA1. De tegenstander oogde verder te zij in hun spel, dan onze meiden. De uitslag gaf het verschil in techniek, spelvreugde en mentaliteit duidelijk weer. De tegenstander speelde een hogere nivo. Helaas was het bekertoernooi van korte duur.(0-3)(21-25/16-25/12-25)

Tweestroom-MB1 speelde uit bij Setash-MC2. In de eerste wedstrijd wist men de derde set te winnen. Helaas gingen de andere set verloren, zodat men maar 1 punt mee naar kon nemen.(3-1)(25-22/25-12/20-25/25-20)

Ook Tweestroom-MC1 ging op bezoek bij Setash-MC2. Door onze meiden werd de vierde set gewonnen; dus de andere sets werden verloren. Ook hier nam men maar 1 punt mee naar huis.(3-1)(25-16/25-20/25-22/15-25)