Afbeelding

Lingewaard Doet: Verlichte Optocht Gendt

Algemeen

GENDT - Zondagavond 3 maart vindt de 18e editie van de Verlichte Optocht in Gendt plaats. Een optocht die steeds drukker bezocht wordt en ieder jaar groeit. Daar zijn we trots op!



De veiligheidsvoorschriften rondom evenementen als een Verlichte Optocht worden steeds strenger. Om de veiligheid van toeschouwers en deelnemers te kunnen garanderen is een goede communicatie met de verkeersregelaars erg belangrijk. Hiervoor moeten we portofoons huren en een zendmast laten plaatsen om een goede communicatie met de verkeersregelaars mogelijk te maken.

"Om de verkeersregelaars ook zelf een veilig gevoel te geven in het donker en veilig hun werk te kunnen laten doen moeten we lichtstokken en nieuwe verkeersregelaarshesjes aanschaffen. Dit alles is een behoorlijke kostenpost en hierin zouden we graag een stukje ondersteuning krijgen door middel van waardecheques uit Lingewaard die deze week in Gendt en Angeren worden bezorgd.

Deze week ontvangt u van optochtcommissie De Carrousel ook een envelop in uw brievenbus waarmee u de Lingewaard Doet cheque kunt deponeren in de bus bij schoenmakerij Nico Jansen in Gendt. We willen de cheque ook bij u op komen halen als u de Verlichte Optocht in Gendt wilt ondersteunen, bel dan naar 06 12019921 of 06 46002670. U kunt ook een mail sturen naar: verlichteoptochtgendt@hotmail.nl.

Uiteraard kunt u uw cheque ook zelf doneren door de activatiecode op uw cheque op de website van Lingewaard Doet (www.lingewaarddoet.nl) te activeren onder cheque-donatie voor ons initiatief: Verlichte Optocht Gendt."

Uitgelicht

Digitale krant