Logo gemeentenieuwsonline.nl
Gevel Lidl-pand. (foto: Henk Wieland)
Gevel Lidl-pand. (foto: Henk Wieland) (Foto: Henk Wieland)

Beleef Bemmel

BEMMEL - De dichte, donkergrijze beplakking in de etalages van de Lidl supermarkt zal op korte termijn worden weggehaald.

Over deze beplakking was de afgelopen tijd nogal wat te doen omdat het de uitstraling
van de Markt niet ten goede komt. Dit terwijl de Markt voor veel Bemmelaren een belangrijke plek is, waar jaarlijks diverse evenementen plaatsvinden. Ondernemersvereniging Beleef Bemmel, Gemeente Lingewaard en de Lidl hebben in goed overleg afgesproken om de etalages te voorzien van een aantrekkelijkere uitstraling. Dit als een tijdelijke creatieve oplossing totdat de geschikte huurder voor de leegstaande ruimte wordt gevonden. De etalages zijn een ideale plek om het verhaal van Bemmel te vertellen. Dit kan met behulp van foto's en/of andere beelden.

Wij zoeken naar het visitekaartje van Bemmel en vragen u om hierbij te helpen. Wat is volgens u het verhaal van ons dorp en met welke beelden kunnen we dit uitbeelden in de Lidl-etalages?

Alle ideeën met foto's of alleen tekst zijn van harte welkom en kunnen verstuurd worden naar de voorzitter "Beleef Bemmel":
louisdupre@beleefbemmel.nl

Reacties gaarne voor 15-02-2019. Daarna zal door een commissie het favoriete ontwerp gekozen worden en medio maart op de puien worden bevestigd.
 

Louis du Pré - voorzitter Beleef Bemmel
Pimm Terhorst - Ontwerper bij RuimteVerhaal

Meer berichten