Logo gemeentenieuwsonline.nl
Werk geëxposeerd in de kas van Mea Vota. (foto: Gemma Brands)
Werk geëxposeerd in de kas van Mea Vota. (foto: Gemma Brands) (Foto: Gemma Brands)

Toon je kunst tijdens kunstroute Huissen-Angeren

HUISSEN - Zoals elk jaar is er een kunstmanifestatie op 15 en 16 juni 2019. Opgeven kan per mail met uw naam, adres, telefoonnummer, locatie, website en foto: kunstinmeavota@hotmail.nl.

Opties: •Exposeren van uw werk in het land- en tuinbouwmuseum Mea Vota op 15 en 16 juni van 12.00 tot 17.00 uur. De bedoeling is dat je 4 à 5 nieuwe (of nog niet geëxposeerde werken) op donderdag 13 juni ophangt of neerzet. Het is ook mogelijk om in een gerenoveerde kas te exposeren.

•Expositie op een eigen locatie ook op 15 en 16 juni van 12.00 tot 17.00 uur; huis, tuin, kerk, atelier of andere ruimte. Deze locatie wordt dan in de kunstroute opgenomen, die bij MeaVota begint en komt ook in de folder te staan. U kunt natuurlijk ook met meerdere mensen op één locatie staan.

We willen ook dit jaar de kunstroute compact houden en we behouden ons dan ook het recht voor om de locatie te verplaatsen of te weigeren. Eventueel kunnen we bemiddelen wanneer je op een andere locatie wilt exposeren dan bij Mea Vota. Onze ervaring is dat meerdere exposanten op een locatie ook meer bezoekers trekt.

De kosten voor deelname zijn twintig euro. Dit is voor de administratiekosten en promotiemateriaal (folders, posters en gebruik beach flags in huisstijl). Het drukwerk om de kunstroute te promoten wordt onder de deelnemers verspreid

Aanmelden via de mail kan tot uiterlijk 1 april. Bij de mail graag een foto (jpg-bestand) van een nieuw werk of een die representatief is voor je werk. Deze foto gebruiken we op de website/folder en Facebook pagina. (www.kunstinmeavota.info).

Meer berichten