Aap aan het dansen met kinderen. (foto: Natasja Bouwman)
Aap aan het dansen met kinderen. (foto: Natasja Bouwman) Foto: Natasja Bouwman

Kindermiddag van De Waskniepers

Algemeen

GENDT - Dinsdagmiddag 5 maart worden alle Lingewaardse kinderen weer uitgenodigd om samen met De Waskniepers carnaval te komen vieren en er samen weer een gezellig feest ervan te maken. Ook dit jaar zullen de Knieperinnen weer de sterren van de hemel dansen met gardedansen, gardedans solo en een showdans.

Jeugdprins Luuk uut Hulleze en prins Jan-Willem de Buutegewone met zijn schoonheid Anita en een delegatie van de Gentenarren zullen de vereniging met een bezoek vereren. Halverwege de middag krijgen de kinderen natuurlijk iets te drinken met iets lekkers erbij. De hele middag kunnen de kinderen zich laten schminken en zal de muziek worden verzorgd door een echte kinder-dj met volop gelegenheid voor polonaise. Ook zal er deze middag opnieuw een 'special guest' een bezoek brengen.

Aan het eind van de middag krijgen de kinderen bij vertrek nog een warme snack; reden genoeg dus om deze middag mee te vieren bij De Klok Horeca Gendt aan de Markt 1 in Gendt. Het feest begint om 14:30 uur. Zaal is open vanaf 14:00 uur. En het feest eindigt om 17:30 uur. Entree kinderen 3.00 euro volwassenen 2.00 euro. De Waskniepers heten groot en klein welkom.

Uitgelicht

Digitale krant