Logo gemeentenieuwsonline.nl
Op de skeelers Park Lingezegen ontdekken. (foto: José Vens)
Op de skeelers Park Lingezegen ontdekken. (foto: José Vens) (Foto: José Vens)

Skeelerseizoen begint

BEMMEL - Het mooie weer komt eraan; de skeelers kunnen weer tevoorschijn gehaald worden. Op donderdagavond 4 april 19.15 uur starten de skeelertrainingen bij b.o.d. De Sprinters aan het Drieske 7 in Bemmel.


Alle leden, jong en ouder kunnen dan weer onder begeleiding van ervaren trainers op de baan hun rondjes gaan rijden. Dat geldt ook voor geïnteresseerden, die kennis willen maken met de skeelersport. Heb je vroeger veel geskeelerd en zou je graag weer beginnen met deze leuke sport? Kom dan je techniek opfrissen.
Skeeleren wordt pas echt leuk als je beschikt over de juiste techniek zodat je veilig buiten kunt rijden. Bijvoorbeeld door Park Lingezegen, het mooie natuurpark tussen Nijmegen en Arnhem met z’n prachtige skeelerpaden.
Op donderdagavond 28 maart om 19.30 uur is er een informatieavond voor volwassenen en jeugd (vanaf 7 jaar) in het clubhuis aan het Drieske 7 in Bemmel. Op deze informatieavond krijg je informatie over het materiaal, bescherming en veiligheid en remtechniek.
Meer informatie staat op www.boddesprinters.nl onder Skeeleren. Voor eventuele vragen kun je mailen naar skeelers@boddesprinters.nl.