Logo gemeentenieuwsonline.nl
Minioren Garde Easy Moves. (foto: Gert Jan van Wezel)
Minioren Garde Easy Moves. (foto: Gert Jan van Wezel) (Foto: Gert Jan van Wezel)

Dansvereniging Mixed Moves organiseert: Festival Kampioenschap!

GENDT - Op zondag 31 maart organiseert Mixed Moves uit Doornenburg het NDO Festival Kampioenschap, in zaal Providentia in Gendt.

Het Festival Kampioenschap is een afsluiting van een reeks wedstrijden, onder auspiciën van het NDO, de Nederlandse Danssport Organisatie. Deelnemers die aan de voorwaarden voldoen (minimaal aantal punten en verplicht aantal wedstrijden) en op deze dag een eerste plaats halen, mogen zich 'Festival Kampioen' noemen. Tevens krijgen ze een wildcard voor de Nederlandse Kampioenschappen op 13 en 14 april in Landgraaf.

Er zullen 170 dansers deelnemen uit onder andere Ooij, Ter Aar, Wateringen, Groningen, ’s-Heerenberg en Deventer. En natuurlijk zullen ook de 47 dansers van Mixed Moves zelf mee dansen!

Het programma begint om 10:00 en eindigt om ongeveer 17:00 uur. Entree voor bezoekers is: 4,50 euro en voor kinderen tot 12 jaar en 65+ is de entree 2,50 euro. Een programmaboekje kost 1,50 euro. "Wilt u de subtoppers op garde- en showdans gebied zien dansen, kom dan gerust kijken!"

Meer berichten