Rabobank Clubkas Campagne onmisbaar voor de OVG

Algemeen

GENDT - Van 15 tot 28 april vindt weer de jaarlijkse Rabobank Clubkas Campagne plaats waarbij voor veel verenigingen de kans bestaat, dat de clubkas er weer wat florisanter uit gaat zien.

Ook de Ouderenvereniging Gendt is dit jaar weer van de partij. Hoewel het een hele klus gaat worden, hoopt men toch stiekem het recordbedrag van ruim 740 euro van 2018 te overtreffen. Om dat te bereiken is het wel zaak dat de ruim honderd OVG-leden met een Rabobankrekening, de moeite nemen de maximale twee stemmen aan de OVG te geven.

Niet iedereen beschikt over internet en daarom is er de mogelijkheid om het Rabobank stembiljet met stemcode op dinsdagmiddag 16 april vóór aanvang van de paasbingomiddag in te leveren in Providentia. De OVG zorgt dan dat de stemmen worden verwerkt waarvan men eventueel een kopie van de uitgebrachte stemmen kan krijgen. Eventueel kan het stembiljet ook op het secretariaat Huis te Gendt 4, worden afgegeven. Langskomen op dit adres kan ook, maar dan wel even vooraf een telefoontje plegen via: 425450.

Uitgelicht

Digitale krant