Logo gemeentenieuwsonline.nl
De kampioenen: Frans Krol, Jan Berends, Ben Peters, Simon Kouwenhoven, Henk van der Kemp, Ton Sluiter en  Geert Arends. (foto: JBC Lingewaard)
De kampioenen: Frans Krol, Jan Berends, Ben Peters, Simon Kouwenhoven, Henk van der Kemp, Ton Sluiter en Geert Arends. (foto: JBC Lingewaard)

Jeu de boulesclub Lingewaard opnieuw kampioen

HUISSEN - Een jeu de boules-team heeft onlangs andermaal succes geboekt. Promoveerde het vorig seizoen naar de vierde divisie van de nationale, dit jaar gaan ze weer een trapje hoger.


De Nederlandse Jeu de Boules Bond organiseert sinds enkele jaren een Nationale Competitie. Jeu de boulesclub Lingewaard speelt daarin mee met drie teams. Er wordt gespeeld in een regio die het oosten van de Betuwe en het noord-oosten van Brabant bestrijkt. "Ons topteam is er na drie seizoenen in geslaagd om tweemaal te promoveren. Een ongekend succes waar wij trots op zijn. Tijdens de finaledag op 6 april was het weer raak. Onze kampioenen eindigden bovenaan in de vierde divisie van de regio!" Tijd voor een feestje met een bloemenhulde en een buffet voor alle deelnemers aan dit regionale winterevenement.
 

Meer berichten