Logo gemeentenieuwsonline.nl
Burgrun. (foto: Burgrun)
Burgrun. (foto: Burgrun)

MCKO Doornenburg / Burgrun heeft uw stem nodig

DOORNENBURG - Al bijna dertig jaar een begrip in Doornenburg: de Burgrun! Op 25 mei is het weer zover de 28e burgrun. De voorbereidingen zijn in volle gang en we hopen ook dit jaar weer op een mooie dag met een hoop lachende gezichten.

Zonder de hulp van alle vrijwilligers zou de Burgrun niet zijn tot wat het nu is. Ik hoor u denken wat kan ik doen? Nou dat ga ik u vertellen en ook waarom u het zou moeten doen al zegt de foto meer dan genoeg. Al een aantal jaren doen wij mee aan de Rabobank Clubkascampagne regio Overbetuwe. Zo ook dit jaar. Ieder lid van Rabobank Maas en Waal - Oost Betuwe mag van 15 tot en met 28 april in totaal vijf stemmen uitbrengen op zijn of haar favoriete clubs. Elke stem is geld waard! Dus hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe meer geld dit oplevert. Wij hopen dat u op ons stemt.

Waarom u op MCKO Doornenburg / Burgrun moet stemmen? Omdat onze deelnemers het verdienen om in het zonnetje gezet te worden en even alle zorgen vergeten! Dat vind u toch ook? Waar wij het voor doen? Die lach op het gezicht! En gelooft u mij die is het dubbel en dwars waard! Dus wilt u ook een bijdrage leveren aan de lach van onze deelnemers? Dan kunt u vanaf maandag 15 - 28 april uw stem uitbrengen. Link: https://www.clubkascampagne.nl/mwob/clubkascampagne. Voor meer info over de Burgrun: www.burgrun.nl.

Meer berichten