Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Koningsdagspelen TTV Essentia en Rabo Clubkascampagne

BEMMEL - Op 12 april organiseerde TTV Essentia een gezellige tafeltennisbijeenkomst voor de Koningsdagspelen van de Donatushof.

Veel enthousiaste kinderen speelden de spelletjes en genoten van de spannende wedstrijden in De Schaapskooi. Onder leiding van de trainer Suzanne Dieker ontdekten de leerlingen hoe leuk het spelletje is. Sommige kinderen overwogen om direct lid te worden van de tafeltennisvereniging uit Bemmel.

De leerlingen hoorden dat er voor elke leeftijdscategorie training aangeboden wordt op de volgende momenten:
55 plus: dinsdag tussen 14.00-16.00
Beginnende jeugd: vrijdag tussen 18.15 – 19.15
Gevorderden jeugd: vrijdag tussen 19.15 – 20.15
Senioren: vrijdag tussen 20.15 - 21.15 en daarna vrij spelen

Elk jaar weer probeert TTV Essentia hun begroting rond te krijgen om de jeugd en de senioren goede omstandigheden te bieden om tot een mooi sportresultaat te komen. Een van de manieren om hier geld voor te verkrijgen is de Rabo Clubkas Campagne. Deze campagne is onlangs gestart.

Ieder lid van de Rabobank mag van 15 tot en met 28 april in totaal vijf stemmen uitbrengen (maximaal twee stemmen per club). Elke stem is geld waard. "Dus hoe meer stemmen TTV Essentia krijgt, hoe meer geld dit oplevert. Aangezien u nog drie stemmen over heeft na het stemmen op TTV Essentia, raden wij u aan ook uw stem uit te brengen op Popkoor 2000 uit Bemmel."

Meer berichten