Logo gemeentenieuwsonline.nl
De Minkhof. (foto: Mireat)
De Minkhof. (foto: Mireat) (Foto: Mireat)

Programma Leef- en –Doeboerderij De Minkhof

Data Lessen Yoga op de stoel. Maria Heitbrink, al 40 jaar yogadocent in Doornenburg, verzorgt de lessen Yoga op de Stoel in De Minkhof. De lessen vinden plaats op de woensdagmiddagen 17 april, 15 en 22 mei, 5 juni. De deur is vanaf 13:30 open en na afloop kunt u samen met de andere deelnemers genieten van een lekkere kop thee/koffie. U kunt zich aanmelden bij De Minkhof (ma, wo en vr), Molenwei 57 te Bemmel, T 0481 357185.

Extra biljartcompetitie van start. Wegens groot succes start de biljartclub van De Minkhof (http://www.bc.minkhof.nl) binnenkort een extra biljartcompetitie op de woensdagmiddag. De vrijdagmiddaggroep is vol. Bij minimaal zes aanmeldingen volgt de startdatum. Vol=vol. U kunt zich aanmelden via coordinator@minkhof.nl.

Bevrijdingsbuffet. Op bevrijdingsdag, zondag 5 mei, van 11:00-14:30 uur, is er een heerlijk buffet. Het is nog een verrassing wat de koks van De Minkhof gaan bereiden, maar het zal zeker gevarieerd en lekker worden! Na binnenkomst drinkt u eerst een lekker kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. Aanmelden kan tot en met vrijdag 3 mei. De kosten bedragen 10,50 euro. U wordt verzocht dit bedrag gelijktijdig met uw aanmelding te voldoen, liefst met PIN. U kunt zich aanmelden bij De Minkhof (ma, wo en vr), Molenwei 57 in Bemmel, 0481 357185.

Meer berichten