Logo gemeentenieuwsonline.nl

Hutaf levert twee kampioensteams

HUISSEN - Hutaf 1 begon afgelopen zaterdag met als doel het kampioenschap in deze Landelijk A poule binnen te halen. Met een goed resultaat tegen Red Stars 1 uit Venray zou dit mogelijk moeten zijn.

Dankzij degelijk spel aan Hutaf-zijde met drie prima overwinningen van Anne van Bolderen, twee winstpartijen van Joeri van Ekeren, één gewonnen wedstrijd van Sam ten Westenend en de overwinning in het dubbelspel werd het 7-3. Doordat directe concurrent De Treffers ’70 1 uit Klazienaveen in Terborg tegen een onverwachte nederlaag aanliep was het kampioenschap voor Hutaf 1 een feit!

Ook Hutaf 7 kon kampioen worden hiervoor was een ruime overwinning nodig in Dodewaard tegen Sethone 2. Nova Brethouwer en Isabel Korthouwer lieten er geen gras over groeien en trakteerden hun tegenstanders op een 9-1 nederlaag. Dankzij deze overwinning pakte Hutaf 7 het kampioenschap. Naast Isabel en Nova heeft ook Famke van Wissen een belangrijk aandeel gehad in de titel.

Hutaf 2 speelde thuis tegen Never Despair 2 uit Den Bosch. Deze sterke tegenstander had het erg moeilijk in Huissen en ging uiteindelijk met een nipte 6-4 overwinning huiswaarts. Mathhijs van Hilten won twee wedstrijden, Jaimie Brans en Jesper van Zanten wonnen beiden één partij aan Hutaf-zijde.

Meer berichten