Logo gemeentenieuwsonline.nl

Start 29e Burgrun in Doornenburg

DOORNENBURG - De vrijwilligers zijn er bijna klaar voor om iedereen weer een leuke en gezellige dag te bezorgen op 25 mei, weer of geen weer!

Net als vorig jaar is de start in de Sint-Maartenstraat in Doornenburg. Om 10:00 uur zal het startschot worden gegeven. Dit jaar zullen er circa veertig zijspannen om de onze deelnemers met een beperking een onvergetelijke dag te bezorgen De tussenstop zal plaatsvinden bij het Maïsdoolhof in Malden.

’s Middag rond 16.15 uur wordt de stoet terug verwacht in Doornenburg om onder muzikale begeleiding de intocht te vieren. De middag wordt afgesloten met een barbeque en ijs van Wijsijs. Wellicht ontdekken we ook nog de nieuwe voice van Doornenburg tijdens de fameuze karaoke. De 29e Burgrun wordt afgesloten met een feestavond. Dit jaar worden we muzikaal ondersteund door 80’s dilemma die in het westen van Nederland al een populaire te boeken feestband is. Hun repertoire bestaat Prince, Madonna, Dolly Dots, Wham. De van vroeger bekende Swing Night wordt geheel teruggebracht in Doornenburg.

De kaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij de Read Shop in Gendt en het Ontmoetingscentrum van Doornenburg. Wees er op tijd bij vol is vol in het Schuttergebouw in Doornenburg

Meer berichten