Logo gemeentenieuwsonline.nl
Karel Donders.
Karel Donders.

Karel Donders nieuwe pastoor in de Betuwe

BETUWE - Een week nadat pastoor Gerard Peters zijn vertrek aankondigde, heeft de parochie H. Maria Magdalena bekendgemaakt dat pastoor Karel Donders zijn opvolger wordt. Hij is door kardinaal Willem Eijk per 1 september benoemd tot de parochie in de Betuwe.

Karel Donders werd 34 jaar geleden geboren in Arnhem. Hij werd op 14 mei 2011 in Utrecht tot priester gewijd. Daarna werd hij benoemd tot parochievicaris in de Sint-Paulusparochie in Groenlo en omgeving en vervolgens in de samenwerkende parochies Sint-Lucas en Sint-Maarten in Zeist en Leusden. Het pastoraal team en bestuur van de parochie H. Maria Magdalena hebben reeds kennis met hem mogen maken. Zijn zien de samenwerking met vertrouwen tegemoet.

De installatieviering wordt gehouden op zondag 1 september om 10.00 uur in de Sint-Werenfriduskerk in Elst.

Stoere en sportieve meiden die van voetballen houden

BEMMEL - Aankomend seizoen wil SC Bemmel een meisjesteam onder de 9 jaar starten. "We hebben al vier sportieve meiden voor dit team, maar we zoeken er nog een paar gezellige en stoere meiden bij."

"Je hoeft niet te kunnen voetballen, je moet vooral plezier hebben De rest leren de trainer(s) je wel. We trainen op de maandag- en woensdagavond van 18.00 tot 19.15 uur. Kom gerust een paar keer meetrainen. Ben je ouder dan 9 jaar dan ben je natuurlijk ook welkom. Voor iedere leeftijdscategorie hebben we wel een team. Het is altijd reuze gezellig, maar er wordt natuurlijk ook serieus getraind. Heb je interesse neem dan contact op met de meisjescoördinator Berry Menting, 06 40508142 of stuur een mail naar fam.menting@upcmail.nl."

Meer berichten