Logo gemeentenieuwsonline.nl
Mevrouw schuurmans ontvangt WO II boek van Michel Bongers door Van Hemmen. (foto: Henk van Eimeren)
Mevrouw schuurmans ontvangt WO II boek van Michel Bongers door Van Hemmen. (foto: Henk van Eimeren) (Foto: henk van eimeren)

Aan de Exoduswandel met groep Michel Bongers

HUISSEN - Zoals bekend zal op zaterdag 29 juni de Exoduswaneltocht plaats vinden.Steeds meer is dit een evenement met diverse accenten. Inmiddels lopen er mensen met een beperking één van de afstanden. Ook de sportieve wandelaar komt aan zijn trekken met afstanden tussen 10 en 25 tot 42 en zelfs 50 km.

Muziekliefhebbers komen ook aan hun trekken want langs de diverse punten staan spelers en zangers klaar om de sfeer er in te houden.Zeker in het gezellige Huissen is het optimaal vermaak. Dat mag ook luchtig zijn, want we staan immers ook stil bij het einde van die tragische evacuatie.We zijn immers bevrijd!

Michel Bongers verhaalt tijdens de wandeltocht. Streekschrijver Michel Bongers is druk doende om een historische WO II roman te schrijven.Met een lach en een traan zal hij de lezers boeien.Tegelijkertijd zal hij de feiten van de dramatiek van de oorlog zoals die in de regio woedde met de lezers delen. Michel heeft een trouwe aanhang en daarom zal hij de Exodustocht op een bijzondere manier zelf ook lopen. De afstand van 17 kilometer vond hij een passende uitdaging.Gewapend met WOII boek De Heuvel zal hij de tocht maken met een groep wandelaars samen.

Tijdens diverse stops zal hij dan voorlezen uit eigen werk. Mensen kunnen vragen stellen en wellicht bieden wandelaars hem inspiratie en ideeën voor het boek dat hij nu schrijft. Dat zal in april volgend jaar verschijnen onder auspiciën van het Exoduscomité en Gelderland Herdenkt. "Wilt u ook graag meewandelen met Michel Bongers? U kunt zich aanmelden bij Jan in't Hout: 06 15855275 of jan.hout@hotmail.com."

Meer berichten