Logo gemeentenieuwsonline.nl
Schotland. (Aquarel: Hai Verstappen)
Schotland. (Aquarel: Hai Verstappen) (Foto: Aquarel Hai Verstappen)

Midzomernachtconcert in sfeervol kerkje

BEMMMEL - Een eyeopener voor wie het nog niet heeft meegemaakt, een begrip voor de trouwe bezoeker: het Midzomernachtconcert van Het Nieuw Betuws Kamerkoor. Op 21 juni is het weer zover. In het sfeervolle kerkje aan het Oude Kerkhof in Bemmel viert het koor onder leiding van Frans van de Loo en met medewerking van pianiste Linda Bouman de midzomernacht.

Het thema is dit keer ‘Deep Waters’ en het concert omvat een breed scala van liederen, van de bekende spiritual ‘Deep River’ en het melodische ‘Waters of Elle’ tot het speelse maar tragisch eindigend lied ‘The Three Fishers’. Laat u meevoeren op de golven van melodische klanken. En natuurlijk kunt u als vanouds samen met het koor nagenieten onder genot van een drankje buiten onder de platanen als het weer het maar even toelaat. De liederen worden afgewisseld met een gastoptreden van het Brabants Baroque Consort dat, geheel in stijl, delen uit ‘Watermusic’ van Händel ten gehore zal brengen.

Het concert begint om 21.00 uur. Kaarten zijn à tien euro te koop bij Boekhandel de Toren van Bemmel, Bruna Huissen, via de website www.nieuwbetuwskamerkoor.nl en bij aanvang van het concert.

Meer berichten