Logo gemeentenieuwsonline.nl
Speellocatie De Klok. (foto: C. Matzinger)
Speellocatie De Klok. (foto: C. Matzinger) (Foto: C. Matzinger)

Kersendrive van bridgeclub Gendt

GENDT - Tijdens het Kersenfeest in Gendt organiseert de bridgeclub Gendt op zaterdag 29 juni de inmiddels landelijk bekende Kersendrive. Het is dit jaar voor de 27e keer, dat deze Kersendrive wordt gehouden.

De ruim 200 deelnemers uit alle windstreken spelen in zes verschillende locaties in het centrum van Gendt. In deze locaties spelen zij het kaartspel bridge tegen steeds andere tegenstanders. Tijdens het wisselen van locatie wandelen de deelnemers over de gezellige braderie. Het is een aangenaam bridgetoernooi, dat helemaal in het teken staat van de Betuwse kersen. Tijdens de drive worden de deelnemers verschillende keren voorzien van gerelateerde producten, zoals kersengebak, kersenbonbons, kersenijs en kersenkoek. Aan het einde van de dag, zo rond 17.30 uur, worden in het thuishonk de van de bridgeclub, café De Klok, de prijzen uitgereikt door de Kersenkoningin en haar hofdames. Er zijn nog plaatsen vrij, dus bridgeliefhebbers, die zich nog niet hebben opgegeven en graag deelnemen aan deze gezellige dag, kunnen daarvoor terecht op onderstaande website. Clublidmaatschap is niet nodig.

Om een indruk te krijgen van de Kersendrive wordt verwezen naar de site van de club. Tevens kan men daar terecht voor meer informatie betreffende het kaartspel bridge en voor andere wetenswaardigheden van de Bridgeclub Gendt: www.bridgeclubgendt.nl.

Meer berichten