Logo gemeentenieuwsonline.nl

Clubkampioen Rankingcompetitie bridgeclub 3 Sans-Atout

Herveld – 23 mei 2019, donderdagavond 22.30 uur. De laatste kaart is gelegd, de computer doet haar werk. De spellen, boards en kleedjes worden opgeruimd, een drankje besteld, de scorebriefjes worden geprint en de behaalde scores vergeleken.
De uitslag wordt voorgelezen en intussen heeft het ingenieuze rekenprogramma van de NBB al uitgerekend welk paar kampioen van de A-lijn rankingcompetitie 2018-2019 is. En niet alleen welk paar kampioen van de A-lijn, tevens clubkampioen, is, maar ook welk paar kampioen van de B-lijn, de C-lijn en de D-lijn is. Zij ontvangen op de Algemene Ledenvergadering het indertijd door Gerrie Hoogveld vervaardigde wisselbeeldje en houden dit een jaar in hun bezit.
De Rankingcompetitie heeft de parencompetitie vervangen en hanteert een puntentelling in plaats van percentages.
De volgende paren worden van harte gefeliciteerd met het behalen van het lijnkampioenschap rankingcompetitie 2018-2019.
A-lijn en tevens clubkampioen: Wouter Toxopeus – Henk Wijers 88,8 punten.
B-lijn: Corry Speijers-Johan Frentz 73 punten.
C-lijn: Iet Huisman-Meüs Veens 59,6 punten.
D-lijn: Gerrit Bitter-John Bruinsma 54,5 punten.

Heeft u ook altijd al dit intrigerende spel willen leren? U kent het al maar ziet er tegenop lid te worden van een bridgeclub? Aarzel niet, neem contact op met de voorzitter Ton van Amsterdam, tel.: 06-83713255, e-mail: bc3sa@ziggo.nl, of ga naar de website: www.nbbclubsites.nl/club/7064 want degenen die de drempel over zijn zeggen, zonder uitzondering,: dit hadden we veel eerder moeten doen!

Meer berichten