Zomeravondbridge in Lingewaard

Algemeen

LINGEWAARD - Traditioneel organiseren de vier Lingewaardse NBB-bridgeclubs in de maanden juli en augustus, elk op hun eigen speellocatie, zomeravondbridge.

Dat gaat dit jaar volgens dit rooster:
di. 2 en 9 juli Doublet De Kinkel, Bemmel

di. 16 en 23 juli BCH Het Koelhuis, Huissen
wo. 31 juli *) Cool Down De Kinkel, Bemmel
di. 6 aug. Cool Down De Kinkel, Bemmel
di. 13 en 20 aug. B.C. Gendt Café de Klok, Gendt

*) N.B. di. 31 juli is Huissense Dag

Iedere bridger, waar dan ook wonend, kan meedoen. Inschrijving vindt plaats per paar en per keer, voorafgaand aan elke speelavond. In verband daarmee dien je je op die avonden vóór 19.15 uur te hebben aangemeld. Er is dan voldoende tijd om het speelschema samen te stellen en 19.30 uur met spelen te beginnen. De locaties zijn vanaf 19.00 uur geopend.

Meesterpunten kunnen elke avond worden behaald. Prijzen zijn er elke avond, in iedere lijn voor 3 paren. Inschrijfgeld 4 euro per paar (2 euro per persoon) per keer.

Gezelligheid en ontspanning staan voorop. Om ook wat competitiever ingestelden aan hun trekken te laten komen, wordt weer gestreden om het Lingewaards Zomeravondkampioenschap. Van elke deelnemer geldt daarvoor het gemiddelde van de vier beste scores. Degene met dat hoogste gemiddelde wordt kampioen. Met een minimale deelname aan vier van de acht avonden ding je dus mee.
zie voor nadere informatie de sites van genoemde clubs www.nbbclubsites.nl/7033, 7042, 15024 of 15030.

Uitgelicht

Digitale krant