Afbeelding

Zonnebloem Angeren steekt zich in het nieuw

Algemeen

ANGEREN - Ieder najaar wordt er de Beursvloer van de Oost-Betuwse Uitdaging georganiseerd. Bij dit evenement worden bedrijven uitgedaagd om stichtingen en verenigingen te ondersteunen bij hun vraagstukken.

Al enige jaren op rij krijgt de afdeling Angeren van de Zonnebloem een uitnodiging voor deze beurs en is het de afdeling gelukt een 'match' te vinden met bedrijven. Zo ook dit jaar. "We wilden graag poloshirts met het logo van de Zonnebloem voor de vrijwilligers. Het leek ons een goed idee om de herkenbaarheid van de vrijwilligers tijdens de activiteiten voor onze gasten, maar ook voor buitenstaanders te vergroten. En het is gelukt! We kregen een match met PelserPrint uit Heteren, de specialist voor het bedrukken van T-shirts, poloshirts e.n dergelijke. Ze boden aan om de poloshirts te bedrukken met het Zonnebloemlogo."

Op de vrijwilligersvergadering kregen ze hun poloshirt uitgereikt en zie het resultaat. Ze mogen gezien worden in deze outfit. "Dankzij PelserPrint kunnen we onze gasten bij de volgende activiteit, de picknick op zaterdag 6 juli in de nieuwe outfit ontvangen."

Uitgelicht

Digitale krant