Logo gemeentenieuwsonline.nl
Tennisvereniging Angeren. (foto: Tennisvereniging Angeren)
Tennisvereniging Angeren. (foto: Tennisvereniging Angeren) (Foto: Tennisvereniging Angeren)

Coop Angeren 17+ Tennistoernooi

ANGEREN – De organisatie van het Coop Angeren 17+ Tennistoernooi is al weer druk bezig met de voorbereidingen voor het jaarlijkse Open Toernooi van Tennisvereniging Angeren. Dit jaar wordt het toernooi gehouden van 1 - 8 september.

Het Coop Angeren 17+ dubbeltoernooi is traditiegetrouw een drukbezet toernooi. Er wordt gespeeld in de categorieën 4 tot en met 8 in het dubbelspel. Op het tennispark is er de hele week van alles te doen. Naast natuurlijk de vele mooie tennispartijen zijn er ook heerlijke hapjes voor de toeschouwers. Verder wordt er vrijdagavond een loterij gehouden met vele prachtige prijzen. Welke dat zijn, blijft uiteraard nog even geheim. Kortom; het wordt weer een gezellige week bij TV Angeren.

"Ook dit jaar hopen wij je op ons toernooi te mogen begroeten. Je kunt je nu al inschrijven tot en met 18 augustus via toernooi.nl. Wel op tijd opgeven! Tennis je zelf, ben je een supporter of hou je juist van een gezellig avondje? Je bent altijd welkom op ons tennispark", aldus de Open Toernooi Commissie T.V. Angeren.

Meer berichten