Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: Sjoukje Veldkamp)
(foto: Sjoukje Veldkamp) (Foto: Sjoukje Veldkamp)

Zonnebloem Angeren houdt jaarlijkse picknick

ANGEREN - Op zaterdag 6 juli organiseerde de Zonnebloem afdeling Angeren voor twaalfde keer op een rij de picknick voor haar gasten.

"Evenals vorige jaren mochten we opnieuw gratis gebruik maken van het grasveld aan de Kamervoort, dit gold ook voor de partytenten, de tafels en stoelen. Dat is het mooie van deze activiteit.

Zoals al velen jaren op rij hadden we een zonnige dag, ofschoon een overdrijvende wolkenpartij wel aanleiding was veiligheidshalve toch even de buienradar te raadplegen. Maar de weergoden waren ons gunstig gezind en we hielden het gelukkig droog. Dit was vooral belangrijk voor de 3 muzikanten van Schip Ahoy, die al jaren geheel belangeloos dit evenement muzikaal opluistert.

Voor de gasten was er wél een afwisseling tussen een natje en een droogje. Na de koffie of thee en vervolgens een drankje konden de gasten genieten van de lunch. De lunch heeft de afdeling weten te bewerkstelligen bij de Oost Betuwse Beursvloer. Daar is een match gemaakt met het cateringbedrijf De Buitenpoort. De lunch bestond uit een slaatje in een bloempotje gevolgd met een niet te beschrijven diversiteit aan luxe belegde broodjes. Dus voor elk wat wils. Als toetje konden we weer rekenen op firma De Beijer uit Doornenburg, die onze gasten trakteerde op een beker aardbeien met slagroom. De picknick werd traditiegetrouw afgesloten met het Angers volkslied en de gasten keerden voldaan naar huis. De afdeling dankt allen die deze picknick hebben doen welslagen: de vrijwilligers, het muzikale trio, De Buitenpoort en aardbeienkwekerij De Beijer."

Meer berichten