Logo gemeentenieuwsonline.nl
De Minkhof met tuin. (foto: PR De Minkhof)
De Minkhof met tuin. (foto: PR De Minkhof)

De Minkhof deze zomer

BEMMEL - In de zomermaanden is De Minkhof gewoon open. De Minkhof in Bemmel richt zich op de wat oudere deelnemer die op zoek is naar gezelschap, bezigheden en/of activiteiten.

"U kunt ook in de zomer deelnemen aan allerhande activiteiten, een praatje maken, een heerlijke maaltijd nuttigen, of gewoon lekker in onze prachtige tuin zitten. Nieuwe deelnemers zijn altijd welkom. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar coordinator@minkhof.nl of bellen naar 0481 357185. Het staat u ook altijd vrij om bij De Minkhof aan de Molenwei 57 in Bemmel langs te komen voor informatie onder het genot van een kopje koffie of thee. De Minkhof is geopend op maandag, woensdag en vrijdag tussen 9:30 en 16 uur.

De Minkhof draait geheel op vrijwilligers, daarom danken wij de mensen die via de Rabobank Clubkas Campagne op ons gestemd hebben hartelijk; deze campagne heeft voor De Minkhof 690 euro opgebracht.

De Minkhof is druk bezig met de voorbereidingen van haar eerste lustrum. Deelnemers worden op 4 augustus gefêteerd op een barbecue, die muzikaal omlijst zal worden door Dick van Altena. Op vrijdag 30 augustus zal er een symposium worden gehouden voor genodigden uit de zorgsector en op 31 augustus verwelkomen wij u graag op de open dag. De komende weken zullen we u hier nader over informeren.

Meer informatie staat op www.minkhof.nl.

Meer berichten