Logo gemeentenieuwsonline.nl
G2 winnaar KNVB Beker G-afdeling Oost. (foto: Ben Stellaard)
G2 winnaar KNVB Beker G-afdeling Oost. (foto: Ben Stellaard) (Foto: Ben Stellaard)

Nieuwe leden welkom bij Jonge Kracht G-voetbal

HUISSEN - G-voetballers maken al jarenlang deel uit van de voetbalfamilie. Bij steeds meer verenigingen is het de gewoonste zaak van de wereld dat spelers met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking volwaardig lid zijn, zo ook bij voetbalvereniging Jonge Kracht.

Het motto is: 'Normaal wat normaal kan, speciaal wat speciaal moet'. De G-afdeling van Jonge Kracht, is op zoek naar nieuwe leden. Op dit moment spelen er drie teams in de reguliere competitie van de KNVB. Voor het komende seizoen zijn er nog enkele plaatsen vrij binnen deze teams.

Wie komt er in aanmerking voor G-voetbal? G-voetbal is bedoeld voor mensen die vanwege een lichamelijke en/of verstandelijke beperking belemmerd zijn in hun bewegingsmogelijkheden.

De trainingsavond is op maandagavond van 20.00 - 21.15 uur en op zaterdag worden de competitiewedstrijden ingepland. Als er mensen zijn binnen uw familie/vrienden/kennissenkring die interesse hebben om te gaan voetballen of eens te willen kijken of mee willen trainen, zijn zij welkom op maandagavond. "Neem vooraf even contact op met Trudy Stellaard (06-34399982) om een afspraak te maken. Ook zijn wij op zoek naar leider(ster)s om alles in goede banen te kunnen leiden. Interesse…? Bel dan ook met bovenstaand telefoonnummer." De accommodatie van v.v. Jonge Kracht ligt aan de Bloemstraat 93 in Huissen.

Meer berichten