Logo gemeentenieuwsonline.nl

Funkhopband Three Little Clouds sluit middagprogramma festival UTMW af

Three Little Clouds
Three Little Clouds (Foto: Three Little Clouds)

HUISSEN - De Amersfoortse band Three Little Clouds speelt een verrassende mengelmoes van Funk en Hiphop. Het zestal werkt sedert 2017 hard aan een stevige live-reputatie en zette inmiddels menig festival op z’n kop.

Vorig jaar liet de funkband met drie mc’s tijdens het Sencity Festival ook nog eens de Pandora van Tivoli-Vredenburg crowdsurfen, en wonnen ze ook nog even pardoes de “Podiumbeest Award”. Dit jaar zijn ze ook nog eens uitverkoren om mee te doen met de Popronde. De liveshows van de band zijn dynamisch en energiek. Het is een hitsige mix van funk, hiphop en dance. Hun formule: 'play funk for fun'. Menig jongere, maar ook de oudere onder ons, zal deze muziek aanspreken. Op vele festivals veroorzaakten zij al meerdere hittegolven, dus shirt uit en dansschoenen aan. Let’s funk it up.

Het avondprogramma wordt op een geheel andere wijze afgesloten. Een tribute to 'Pearl Jam'. Ze kropen in de huid van Pearl Jam en bleken er verrekte diep ingekropen te zijn tijdens afgelopen 'Kingsnight' in De Buitenpoort. De repetitie was veel belovend, de verwachting was hoog en het resultaat was verbluffend. Ze mogen, wat? moeten op herhaling! Een waardige afsluiting van UTMW 2019 gaat het worden. De local heroes Jos Janssen, Peter van Megen, Stijn Hazewinkel, John Janssen en Wouter Derks: Pearl Sjém.

Voor het festival Under the Milky Way Huissen op zaterdag 7 september zijn er nog kaarten. Online en bij de vvk-adressen: Foto Van Eimeren Huissen en cafetaria Braulio in Angeren. Info: underthemilkyway.nl en op de facebookpagina.

Meer berichten