Logo gemeentenieuwsonline.nl

Tweestroom van start!

GENDT - Met de start van de trainingen voor de competitie spelende volleybal(st)lers (senioren en aspiranten) is het verenigingsjaar ’19-’20 voor Tweestroom in sporthal Walburgen geopend. Niet alleen op de velden maar ook daarbuiten is de vereniging alweer opgestart.

De technische commissie heeft het laatste trainersgaatje kunnen invullen en de jeugdtrainers ontvangen binnenkort de laatste instructies betreffende de te trainen 'Leerlijn' die zijn eerste volledige seizoen in gaat. Ook de scheidsrechters hebben van hun coördinator leesvoer ontvangen over de wijzigingen in de spelregels. Onze mini’s starten na de Gendtse kermis.

Recreanten

De recreanten starten traditiegetrouw ook na de Gendtse kermis met de trainingen. Tweestroom heeft twee trainingsgroepen recreanten. Er traint een groep op dinsdagochtend en een groep op dinsdagavond. Hebt u eens zin om laagdrempelig lekker te bewegen en een balletje te slaan stap dan geheel vrijblijvend eens binnen.

"Naast alles rond onze kernactiviteit volleybal zijn er ook onze verenigingsactiviteiten. Binnenkort komt de activiteiten commissie hiervoor bij elkaar. Het wordt een bijzonder seizoen voor Tweestroom want we gaan dit seizoen afsluiten met een spetterend Kersenfeest welke wij samen met de Gendtse Winkeliers Vereniging gaan organiseren. Meedoen? Kijk op www.Tweestroomsv.nl voor alle informatie."

Meer berichten