Logo gemeentenieuwsonline.nl
Jeu-de-boulen op De Minkhof. (foto: PR De Minkhof)
Jeu-de-boulen op De Minkhof. (foto: PR De Minkhof)

Het succes van vijf jaar De Minkhof, beleven en ontmoeten...

BEMMEL - Zaterdag 31 augustus viert De Minkhof haar eerste lustrum met een feestelijke open dag. Vijf jaar De Minkhof en vijf jaar ouderenbeleid, van een overheid die vindt dat ouderen zo lang mogelijk zelfstandig thuis moeten kunnen blijven wonen.

Veel zorgcentra werden gesloten met alle gevolgen van dien. De oudere thuisblijvers missen daardoor vaak sociale contacten, gezellige mensen om zich heen en activiteiten waaraan ze kunnen deelnemen. Beleef- en ontmoetingsplaats De Minkhof voorziet in deze behoefte, en meer dan dat, niets hoeft en van alles kan door allerlei activiteiten waaraan men mee kan doen.

De Minkhof is er voor alle senioren, jong en oud, uit de gehele gemeente Lingewaard en omgeving. Onze deelnemers zijn razend enthousiast, “hartverwarmend en het is alsof je in een warm bad terechtkomt. Je kunt ongedwongen lief en leed met elkaar delen” zijn veel gehoorde uitspraken van deelnemers. Daar zijn wij en onze vrijwilligers trots op!

Laat u verrassen en informeren en kom op onze open dag op zaterdag 31 augustus tussen 10.00 en 14.00 uur op Molenwei 57 in Bemmel. "Wij begroeten u graag, namens bestuur en vrijwilligers, Cor van Dalen voorzitter. Voor actualiteiten en activiteiten bekijk onze website www.minkhof.nl."

Meer berichten