Logo gemeentenieuwsonline.nl

Sportseizoen badmintonclub Gendt begint weer

GENDT - De vakanties zitten er weer op, dat betekent ook dat het sportseizoen weer begint. Voor de senioren en de jeugd op woensdag 28 augustus.

De speeltijden voor de senioren zijn op woensdagavond van 20:30 tot 22:30 uur, waarbij van 19:30 tot 20:30 uur training wordt gegeven aan onze competitiespelers. De speeltijden voor de jeugd zijn van 19:30 tot 20:30 uur, ook op de woensdag.
Badminton is een leuke sport waarbij snelheid en techniek belangrijke factoren zijn. Er wordt gespeeld op recreatief en competitief niveau, zowel bij de jeugd als ook bij de senioren.


"Lijkt het u ook leuk om deze sport eens een keer te beoefenen kom dan een keer kijken of blijf gratis een paar keer mee spelen, het enige wat u nodig heeft zijn sport(zaal)schoenen en sportkleding, een badmintonracket om mee te proberen hebben wij voor u. Dit geld natuurlijk ook voor de jeugd.
Wij badmintonnen in sporthal Walburgen aan de Nijmeegsestraat in Gendt. Informatie via www.bcgendt.nl. Kijk ook eens op onze facebookpagina: 'Badmintonclub Gendt'."

Meer berichten