Logo gemeentenieuwsonline.nl
Tijdens de kermisdagen is er volop feest in het Schuttersgebouw. (www.schutterijdoornenburg.nl)
Tijdens de kermisdagen is er volop feest in het Schuttersgebouw. (www.schutterijdoornenburg.nl) (Foto: www.schutterijdoornenburg.nl)

Schutterij start met kaartverkoop schutterskermis Doornenburg

DOORNENBURG - Van zaterdag 14 tot en met dinsdag 17 september viert Doornenburg kermis. Dit is niet zo maar een kermis, maar een feest dat heel diep geworteld zit in deze dorpsgemeenschap. De kermis valt gelijktijdig met de schuttersfeesten van de Schutterij Gijsbrecht van Aemstel.

De schuttersfeesten vinden plaats in het Schuttersgebouw en de muziek wordt die dagen verzorgd door The Perfect Showband. Om toegang te krijgen tot de schuttersfeesten houdt de Schutterij een kaartverkoop in de dagen voorafgaand aan de kermis. Op woensdag 11, donderdag 12 en vrijdag 13 september van 19.00 tot 21.00 uur kan men in het bezit komen van een entreekaart voor de schuttersfeesten. De kaartverkoop is in het Schuttersgebouw, Kerkstraat 9 in Doornenburg. Tijdens de schuttersfeesten worden er geen kaarten aan de kassa verkocht. Ook kunnen nieuwe leden zich op 11, 12 en 13 september aanmelden bij de Schutterij.

Meer informatie over de kaartverkoop, de toegang tot de schuttersfeesten en het lidmaatschap van de Schutterij staan op www.schutterijdoornenburg.nl.

Meer berichten