Logo gemeentenieuwsonline.nl

Inschrijving Kinderdorp Bemmel van start

Het voltallige bestuur van Kinderdorp Bemmel
Het voltallige bestuur van Kinderdorp Bemmel

BEMMEL - Kinderdorp Bemmel viert dit jaar het 10-jarig jubileum, vandaar dat het dit jaar een nog grootser en feestelijker evenement zal zijn dan voorheen! In de herfstvakantie wordt vanaf maandag 14 - vrijdag 18 oktober Kinderdorp Bemmel georganiseerd met als thema ‘the best of 10’ waar alle thema’s van voorgaande edities in terugkomen.

Op het grasveld naast De Veldschuur aan de Sportlaan zal ons Kinderdorp weer herrijzen en kan de jeugd een prachtige hut bouwen. Gedurende deze week is er een verrassingsactiviteit, een fancy fair, een natuurtocht en een spetterende afsluitende feestavond voor iedereen die het leuk vindt om het jubileum mee te vieren. Die avond zal ook de prijsuitreiking van de hutten plaatsvinden. Kinderen uit groep 7 en 8 kunnen op maandagavond deelnemen aan de spannende avondtocht, film kijken en eventueel overnachten. De kosten voor deelname bedragen vijftien euro per kind.

De flyers worden deze week op de basisscholen uitgedeeld, waarmee de inschrijving van start gaat. Vrijwilligers kunnen zich inclusief deelnemende kind(eren) inschrijven, tot uiterlijk 30 september. De inschrijving gebeurt volledig digitaal via onze website: www.kinderdorpbemmel.nl en betaling via iDEAL. Let op: alleen op zaterdag 14 september is het mogelijk deelnemers in te schrijven zonder vrijwilliger. Het maximum aantal deelnemers is 350 en vol = vol. "Wij hopen jullie als fanatieke deelnemers en vrijwilligers allemaal weer te mogen begroeten op Kinderdorp Bemmel om er samen een fantastisch jubileum van te maken!"

Meer berichten