Logo gemeentenieuwsonline.nl

Informatie vormselproject

BETUWE - Dit najaar wordt gestart met het vormselproject in de parochie H. Maria Magdalena. De voorbereiding op het H. Vormsel is bestemd voor leerlingen die in het eerste jaar van de middelbare school zitten.

De voorbereiding begint na de herfstvakantie en bestaat uit een gezamenlijk weekend en een aantal bijeenkomsten. De voorbereiding wordt na de toediening van het sacrament van het H. Vormsel afgesloten met een activiteit. Voor een belangrijk deel wordt gewerkt in kleine groepjes onder leiding van de leden van de werkgroep.

Ouders en vormelingen zijn welkom op de informatie-avond op woensdag 11 september van 19.00 tot 20.30 uur in Ontmoetingscentrum De Hoeksteen, Pr. Irenestraat 58, Elst. Deze avond krijgen kinderen en ouders informatie over wat het H. Vormsel inhoudt en hoe het programma van de voorbereiding in elkaar steekt. Aan het einde van de avond kan uw zoon of dochter zich inschrijven voor deelname aan de voorbereiding. Later tijdens de voorbereiding maken de kinderen zelf een definitieve keuze om het sacrament van het H. Vormsel te ontvangen.

Aanmelding kan via het secretariaat van parochie H. Maria Magdalena, 0481 451371 (maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur) of via een e-mail aan: secretariaat@rkparochiemariamagdalena.nl, tot uiterlijk donderdag 5 september.

Meer berichten